söndag 29 mars 2009

Bali Buddha!

Benedicte: Aaaahhh...vi har landet paa Bali!
Virkelig landet i hennes varme favn. Hun tar vare paa oss, gir oss okologisk-helse-super-mat,
vaar daglige yoga, meditasjon og tid til aa vokse, omringer oss av endelost vakkre blomster og gronske, kiler vaare neser med fantastiske lukter og nok engang fant hun oss verdige ett fantastisk hjem med alle fasiliteter en kan onske seg.

Aaaahhh...skuldrene er senkte og kroppen funnet ro.
Mens man har alt, saa fortsetter psykologien aa danse og folelsene svinge.
Men vaare hjerter er aapene, og i 100% erlighet staar Fredrik og meg sammen gjennom tykt og tynt. Saa saarbart og saa vakkert! Sooo blessed!

Dette stedet er noe annet en meditasjons-campen med uptighte munker som ikke kan se paa mennesker, bare se ned. Hva er det for frihet? Jeg vil vere fri og lykkelig uansett tid og sted, i alle situasjoner, uten noen grunn! Naa skal vi hjem til vaart palass, ta en dukkert i poolen og lage oss en alge-shake! Nerder? Ja!

Nok fra meg! Hores vel helt nyfrelst ut!
Klemmer til dere alle!


Fredde: Nu har Bena och jag hängt i snart två veckor i Ubud, Bali. Vi har bytt hus 2 gånger för att slutligen landa i vår underbara paradisvilla, Lala Lili. Här finns underbara rum, helt fantastiskt dekorerade med buddhastatyer, fontäner och balinesisk konst. Vi har ett privat poolområde med en liten ö på vilken vi intar frukost efter morgondoppet. Dessutom har vi en hel hop balinesiska damer som kommer och städar, diskar och tillomed masserar två för tillfället arbetslösa nordbor. Som om inte detta var nog har norsk och jag hyrt oss varsin vespa så vi utan ansträngning kan ta del av yoga, ekologiska restauranger och annat trevligt som Ubud har att erbjuda. Vi är stammisar på Bali Buddha där vi för en billig penning släcker törsten med detoxdrinkar och mättar med ekologiska spirulinabollar. Allt är fantastiskt men tiden går alltför snabbt. Snart väntar återigen Thailand och efter det Laos, Vietnam och Kambodja. Suck.

4 kommentarer:

  1. Hei dere to!
    Det høres helt fantastisk ut å streife omkring og nyte alt det dagene byr dere. Må si det frister oss å pakke sekken og reise når vi leser hvordan dere har det i sol og varme. Her hjemme er det alt for mye snø, og våren lar vente på seg. Men om noen få dager drar vi på påskeferie på hytta på Skrim med Anniken og Hallgeir. Så nå gleder vi oss til sitte i solveggen og spise appelsiner og kvikklunsj! Vi følger med på bloggene deres og gleder oss til neste innslag. Kos dere og nyt tida. Vi gleder oss til å se dere :-)
    Gode klemmer fra Alexander & Hilde

    SvaraRadera
  2. Hej vänner...ååh vad jag önskar av hela mitt hjärta och själ att jag och barnen fick vara där med er NU. Säg mig finns det möjligtvis plats i ett litet hörn någonstans i ert paradis. Ja jag lovar att vi inte ska vara i vägen och störa. :) Jag saknar er båda! Stor kram!!

    SvaraRadera
  3. Hej fina ni!

    Håller med om att wat suan mokh är lite väl strikt och stelt. Det är theravada-skolan och den thailändska kulturen i ett nötskal! Jag hittade helt underbara platser efter det, i Indien, det var fint!

    Men alla är olika, en del uppskattade det oxå tydligen, och det är ju fint det med!

    Nu verkar NI trivas! Och det är huvudsaken!!

    Ta hand om era kroppar och själar och ha det så fint på resten av er resa!

    kärlek i oändlighet!
    Ingela

    SvaraRadera
  4. Hei!
    Så godt å høre at dere nyter..!
    Tilbake på vakre Bali, i gudinne palasset hos lala lili..ahh, så deilig!

    Kos dere masse,
    Jeg gleder meg til å se dere begge i sommer..!
    Stor klem tonemor

    SvaraRadera